Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
4 Anmeldelser

Skallvotter

NOK 229
Resirkulert materialeVindtettVanntettForsterketGlidelåsLes detaljer
Farge: Svart
Velg størrelseStørrelsesguide
123
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
4 Anmeldelser

Behagelige og beskyttende

Resirkulert materialeVindtettVanntettForsterketGlidelås

Vindtette skallvotter. Vottene har en glidelås på siden som gjør dem enklere å ta på og av. Vottene har glidelås på siden som gjør dem enklere å ta på og av, tydelige reflekser på oversiden og forsterkninger i håndflaten som gir godt grep. De har tydelige reflekser på oversiden og forsterkninger i håndflaten, som gir godt grep. Vottene har dessuten et elastisk bånd i myk fleece på innsiden, som kan festes rundt håndleddene med borrelås for å holde vottene på plass. Glidelåsen er ikke vanntett.


Egenskaper:
• Vindtett
• Vanntett materiale med minst 5000 mm vannsøyle
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• Pusteevne minst 5000 g/m2/24h
• Slitestyrke minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Jining Delin Glove Products Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Forsterkede områder

Gode klær skal tåle stor slitasje – plagget er forsterket med ekstra slitesterkt materiale på knær og i baken, slik at det tåler livlig lek både oppover og nedover.

Materiale og stell

Materiale

100% Resirkulert polyester

100% Resirkulert polyester

Pleieråd

Vask
Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.