Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Hva er det som gjør vindfleecejakken så bra?

Taggervindfleece, varmende mellomlag

Les artikkelen

Vindfleecejakken er et av våre mest populære plagg. Ettersom den er vindtett, passer den både som et varmende mellomlag og som en jakke når det er mildere i været. Derfor kan en vindfleece brukes gjennom en lengre periode av året!

1. Kan kneppes sammen med skalljakken

Vindfleecen er som to plagg i ett fordi den kan brukes som lag 2 under et skallplagg og som en separat jakke. Den unike knappeløsningen gjør det dessuten enkelt å kneppe den sammen med skalljakken vår.


2. Fremstilt i resirkulert materiale

Vindfleecestoffet består av tre ulike lag og materialer. Fleece ytterst, et vindtett og vannavvisende lag under der og en myk, børstet trikot helt innerst. Fleecen er fremstilt i resirkulert polyester, som stammer fra gamle PET-flasker. Vår vindfleece har i tillegg god pusteevne slik at barnet holder seg varmt og tørt.


3. Smarte detaljer

Jakken har 3M-reflekser foran og bak, samt en brystlomme for oppbevaring av viktige ting. Glidelåsen har en hakebeskyttelse øverst for å unngå at den gnager mot hake og kinn.

Vindfleecen har litt lengre vrangborder med tommelhull nederst på ermene, noe som er fint når barnet trenger å varme hendene og kanskje ikke har med seg votter.


Til de minste: Vindfleecedress!

Perfekt i barnevognen: Vindfleecedress i vindtett og vannavvisende materiale, fremstilt i 100 % resirkulert polyester.

Vindfleece

Vindfleece + skall = sant

Både STORMY og BREEZE har vår unike knappeløsning som gjør dem enkle å kneppe sammen. Vindfleecen blir da et mykt og varmende mellomlag i kaldere vær, og STORMY holder tett i regn og ruskevær.

Og ja, det er akkurat like enkelt som det høres ut! Plaggene kneppes sammen ved ganske enkelt å legge vindfleecen inn i STORMY (pass på at ermene træs ordentlig i). Så er det bare å kneppe sammen de små knappene på innsiden av plaggene. FERDIG!

Vask mer miljøvennlig

Unngå om mulig å vaske fleecen, men ellers anbefaler vi å bruke vaskeposen Guppyfriend. Den fanger opp mikroplastpartikler som fleecen avgir i vask og hindrer at de havner i innsjøer og hav.

Vaske bærekraftig

Barnas favoritt!