Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Hvorfor er  vindfleecejakken så bra?

Hvorfor er vindfleecejakken så bra?

Vindfleecejakken er et av våre mest populære plagg. Siden den er vindtett passer den både som et varmende mellomlag og som en ytterjakke når det er mildere i været. Derfor kan en vindfleece komme til unnsetning store deler av året! 


Vindfleece barn

Vindfleecestoffet består av tre ulike lag og materialer. Fleece ytterst, et vind- og vanntett lag under der og en myk, børstet trikot innerst. Jakken er utstyrt med reflekser foran og bak, og har en brystlomme. Kragen har et ekstra mykt stoff i enden for å hindre at glidelåsen gnager mot haken. 


 

Nederst ved ermene har jakken dessuten litt lengre vrangbord med hull til tomlene. De holder barnas hender varme og egner seg ypperlig til å vokse i, ettersom de er enkle å brette opp eller ned.

 

Sist, men ikke minst har jakken en unik knappløsning som gjør den enkel å kneppe sammen med vår skalljakke

Vindfleece + skall = sant

Når været er kaldere kan skalljakken lett kneppes sammen med vindfleecejakken og da enkelt forvandles fra to jakker til en.

 

Her hittar du våre vindfleecejakker. 

Trenger du å vaske vindfleece? 

Nå selger vi Guppyfriend, en vaskepose som fanger opp mikroplastartikler fleeceplagg avgir i vask, og forhindrer at det havner i havet. Den myke posen sørger også for at klærne vaskes mer skånsomt og dermed holder lengre.

 

Kjøp Guppyfriend her!