Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Slik velger du riktig yttertøy til barnet ditt

TaggerGuide, yttertøy, PO.P WeatherPRO, Flexisize

Les artikkelen

Hvilke ytterklær skal du velge for at barnet skal kunne leke ute uten å fryse, svette eller bli våt på kroppen? Her har vi samlet alt du trenger å vite før du velger yttertøy til vår og høst.

1. Slitesterke PO.P WeatherPRO-skallplagg

De klassiske skallplaggene merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg med hensyn til både slitestyrke, vindtetthet, vanntetthet og pusteevne. De fungerer ganske enkelt i all slags vær.

Skalljakken merket PO.P WeatherPRO® har en unik knappeløsning som gjør den enkel å kneppe sammen med vår klassiske vindfleece. Det slitesterke stoffet med formsydde ermer og forsterkning på knærne gir ekstra bevegelighet og tåler lek på røffe underlag.

 

Til PO.P WeatherPRO-plagg

STORMY skalljakke
STORMY + BREEZE

2. En mykere skalljakke

Denne skalljakken er fremstilt i et mykt og smidig materiale som gjør den lett å pakke i ryggsekken. Den er vind- og vanntett med helteipede sømmer og har god pusteevne. Skalljakken kan ikke kneppes sammen med vindfleecen, slik PO.P WeatherPRO-skalljakken kan, men kan gjerne brukes utenpå en vindfleece eller puffjakke når det er kjøligere i været. 
 

3. WeatherPro Flexisize – kan forlenges opptil 1,5 størrelse

PO.P Flexisize er en serie yttertøy som kan vokse med barnet. I tillegg til smarte PO.P WeatherPRO-egenskaper kan plaggene nemlig forlenges opptil 1,5 størrelse. Det gir dem lengre levetid, og du slipper å tenke på fravokste klær for en stund. Når et mindre barn skal arve plaggene, er det bare å justere dem tilbake til opprinnelig størrelse. Det gjør du enkelt ved hjelp av knapphullsstrikken på innsiden av hvert erme og bukseben.


Til PO.P Flexisize