Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Løsninger for økt barnesikkerhet

Taggerbarnesikkerhet, funksjon, tekniske løsninger

Les artikkelen

For oss er sikre funksjoner like viktig som materialet til klærne. Derfor fokuserer vi på tekniske løsninger som minimerer eventuell risiko og som er spesielt designet for barn. Du kan være helt sikker på at vi alltid foretar en risikovurdering av plaggene våre for å sikre at de imøtekommer våre krav når det gjelder barnesikkerhet.

Her er noen eksempler på de funksjonene som våre klær har for økt barnesikkerhet:


Caps uten metallspenne

Capsene våre har aldri metallspenne på baksiden, fordi de ofte har skarpe kanter som kan klemme mot den myke huden til barnet.


Trekksnor på innsiden

Jakkene våre strammes til på innsiden - trekksnoren er dermed plassert inn mot kroppen for å redusere risikoen for at den skal blir sittende fast i noe.

Halskrager i stedet for skjerf

For sikkerhets skyld har vi valgt å alltid kun lage nakkekrager som sitter tett rundt nakken, i stedet for lange skjerf som lett kan bli sittende fast i noe.


Reflekser i alle vinkler

Våre ytterplagg har alltid reflekser med 360 graders synlighet så barna blir synlige i mørket.

Avtakbare hetter

Vi har alltid avtakbare hetter på jakker og hoodies til barn fra str. 80, for å minske risikoen for at plaggene fester seg i noe.

Luer som puster

Luer og forsiden av plagg til de minste barna er ikke vindtette, fordi små barn kan ha problemer med å puste gjennom dem hvis de kommer foran ansiktet.

Øk sikkerheten med riktig størrelse

Om klærne sitter som de skal kommer alle funksjoner til sin rett. Ytterplagg som er for store kan for eksempel skjule viktige reflekser og gjøre det vanskeligere for barnet å røre seg.


Finn riktig størrelse til ditt barn i vår størrelsesguide!