Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Favorittplagget til de minste: bodyen!

Taggerbaby, bodyer

Les artikkelen

Uunnværlig i alle små barns garderober! Vi har bodyer helt opp til størrelse 80, som fungerer glimrende både til hverdags og som pyjamas. Her er alt du trenger å vite om alle foreldres favorittplagg!

Økologisk bomull

Bomullen i våre plagg til de minste er alltid 100 % økologisk, og de myke bomullsbodyene hører naturligvis inn under denne kategorien.

Bodyer i 100 % økologisk

 

Ekstra myke sømmer

Vi syr bodyene med flate og ekstra myke sømmer som er behagelige mot huden. Faktisk er de så myke at de passer like bra som nattøy!

Trykknapper som forenkler

Vi produserer plagg med viktige detaljer som forenkler hverdagen. Bodyene våre har for eksempel trykknapper som forenkler av- og påkledning. Knappene er enten plassert langs omslagsåpningen, på brystet eller på skulderen. Alle bodyene har dessuten trykknapper i skrittet.


Forlengbar body

For deg som ønsker å bruke bodyen litt lenger, har vi flere varianter med forlengbart skritt (dvs. to rader med trykknapper) og nedbrettbare vrangborder. Dermed passer plagget også når barnet vokser en størrelse.


Til forlengbare bodyer

Tilpassede benåpninger

Benåpningene på bodyene våre er sydd slik at de følger kroppens naturlige form og slutter tett rundt bena. Dermed gnager ikke plagget mot lårene og barnet kan bevege seg uhindret. I tillegg er bodyene bleietilpasset og har altså ekstra plass til bleien.

Om våre bodyer:

  • Trykknapper som forenkler av- og påkledning
  • Flate og ekstra myke sømmer
  • Nedbrettbare vrangborder
  • Forlengbart skritt
  • Benåpninger som følger kroppens naturlige form
  • Ekstra plass til bleien
  • 100 % økologisk bomull