Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Care Initiatives

Redd Barna

TaggerRedd Barna, fadder

Les artikkelen

Alle barn har rett til sin egen framtid. Som Redd Barnas partner er vi stolte av å støtte deres viktige arbeid for å beskytte barn som har det vanskelig.

Om samarbeidet 

Polarn O. Pyret har samarbeidet med Redd Barna siden 2018, og målet er å gi flere barn en trygg oppvekst. Redd Barna hjelper barn i Norge og over hele verden med å få en bedre start på livet, beskyttelse mot vold og overgrep samt mulighet for utdanning. I 2020 nådde Redd Barna ut til 44,9 millioner barn verden over med sitt arbeid. Redd Barna nådde også 38,4 millioner voksne, som på ulike måter påvirker barns liv, blant annet foreldre, verger, lærere, sosialarbeidere, helsearbeidere med flere.

Redd Barna fokuserer på de mest marginaliserte barna, men for å oppnå større effekt av arbeidet hjelper de både barn og voksne. Trygge voksne kan støtte barn til å bli trygge, og trygge barn blir til trygge voksne.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike delene av samarbeidet og hvordan du selv kan bidra til at Redd Barna kan fortsette det viktige arbeidet for at alle barn skal ha rett til å vokse opp til sterke og trygge individer. 

 

Vi gir bort overskuddet 

Vi tar betalt for poser i butikkene våre og gir overskuddet fra salget til Redd Barnas virksomhet. 


20 kroner rekker for eksempel til et av følgende: 

• Et par vintersko til et barn under 12 år. 
• Tre par tykke sokker til et barn i Syria. 
• Vann i én måned til et barn på en skole i Somalia. 
• Medisin til ti barn i Sør-Sudan som er smittet av malaria. 

Ta en smugtitt på kolleksjonen!

Bli Redd Barna-fadder

Som Redd Barna-fadder er du med på å redde og endre barns liv - hver dag. Sammen er vi sterkere. Les mer om Redd Barna og bli fadder her.


Takk for at du hjelper oss å hjelpe! ♥

 

Konflikten i Ukraina – 7,5 millioner barn i fare

Barna i Ukraina er i desperat behov for hjelp. Familier tvinges på flukt under forferdelige forhold og barna er livredde. Vi samler inn penger til Redd Barna, som er i Ukraina og hjelper barn med medisiner, mat, utstyr og beskyttelse.

 

Klikk her for å lese mer og bidra med en gave til Redd Barnas viktige arbeid.