Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Båttur

ALT TIL BÅTTUREN

Med skiftende skyer og vindfulle dager på vannet har vi samlet funksjonelle skallplagg som holder vind og regn ute, behagelig badetøy for barn og tynne, varme plagg i merinoull. Alt du trenger for en herlig båttur.

Les mer
Filter
13 artikler
Sorter
Vis 13 av 13 artikler

Alt barnet ditt trenger til neste båttur

Gjør hele familien klar for sommerens utflukter på sjøen. Her finner du smart og mykt badetøy til babyer, funksjonellt badetøy til barn som lett blir sommerfavoritter, og vind- og vanntette skallplagg som sikrer enhver båttur. Det er ikke uvanlig at været skifter raskt på sjøen, men med våre Stormy skallklær er du klar for skiftende vær. De er det perfekte overtrekksplagget når du trenger litt ekstra beskyttelse mot vind og regn. De er også pustende, noe som betyr at de fungerer like bra om sommeren som om høsten og våren. De er enkle å ta av og på, og kan tilpasses etter været.

 

For båtturer på de varmere dagene når det blir en dukkert eller to, har vi smarte babybadebukser som er myke og komfortable med strikk i livet og snøring i bena. Alt badetøy for barn og babyer har UPF 50 og gir 98 % beskyttelse mot solen. Vi har også myke frottébadekåper til å tørke seg med etter badet.