Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Skalltøy

SLIK KLER DU BARNET FOR SKIFTENDE VÆR

Her finner du skallklær som gjør barnet ditt klar for morsom utelek i all slags vær. Vi har vind- og vanntette skalldresser, skallbukser og skalljakker som tåler å slites – alt for å la barn være barn. Skallklærne våre er tilgjengelige for alle aldre, fra babyer til barn i skolealder.

Les mer
Filter
47 artikler
Sorter
Vis 47 av 47 artikler

Våre skallklær er laget for all slags vær

Skallplagg er det ytterste laget som beskytter mot regn, vind og slitasje. Under kan du legge til flere lag, avhengig av årstid, temperaturendringer og situasjon. Kledd etter lag-på-lag-prinsippet kan du være sikker på at barnet ditt ikke fryser, og hvis været endrer seg, kan du enkelt fjerne et lag! Vår Stormy skalljakke har en unik knappeløsning som gjør at den enkelt kan festes sammen med fire andre produkter: vår vindfleecejakke, lettvektsjakke, fleecejakke og puffervest. Les mer om hva som gjør skalljakken så bra!

 

Alle våre skalldresser, skalljakker og skallbukser er designet med smarte funksjoner og løsninger som forenkler hverdagens lekfulle timer, for eksempel reflekser for å holde barnet ditt så trygt som mulig. Våre PO.P WeatherPRO®-merkede skallplagg oppfyller våre høyeste krav for funksjonsyttertøy, enten det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteegenskaper eller barnesikkerhet. Ikke gå glipp av PO.P Flexisize - skallplagg som vokser med barnet ditt! Ved hjelp av en smart knapphullstrikk på innsiden av ermer og bukseben kan plaggene vokse opptil 1,5 størrelser fra angitt størrelse. Dette er yttertøy som kan elskes i lang tid. Når det er tid for et yngre barn å arve, er det bare å justere størrelsen tilbake, og plagget kan brukes igjen.