Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Skalldresser

SÅ VÄLJER DU RÄTT OVERALL

Med en slitesterk skalldress fra oss er barnet ditt like klar for rampete vær som for rampete lek. Vi har kledd små barn for store eventyr siden 1976.

Les mer
Filter
9 artikler
Sorter
Vis 9 av 9 artikler

Skalldresser for lek i all slags vær

Våre skalldresser for barn kan elskes, brukes og vaskes - om og om igjen. Uansett hvilken dress du velger fra oss, kan du være trygg på at du får et ytterplagg av høy kvalitet laget av pustende og slitesterke materialer. Med skalldressene våre kan du holde barnet ditt varmt i alle årstider og værforandringer - legg til en vindfleecejakke og ullundertøy i kaldere temperaturer, og fjern fleecefôret fra skalldressen i mildere vær. Våre dresser er også laget for gnagefri lek. Derfor har de detaljer som elastisk midje, elastiske erme- og benavslutninger og forbøyde ermer og ben.  

 

Hvis du foretrekker todelt, inkluderer sortimentet også praktiske jakker og skallbukser. Med en behagelig lue, varm hals og lune votter er barnet ditt klar for lange timer i parken eller skolegården. Når barnet ditt har vokst ut av yttertøyet eller tilbehøret, kan det gis videre til neste barn eller selges brukt. Vårt mål: tre barn i hvert plagg, minst.