Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Skalljakker

Her finner du våre testvinnende skalljakker for både små og store eventyrere. Med våre jakker holder barnet ditt seg varmt og tørt, selv i tøft vær. 

Les mer
Filter
23 artikler
Sorter
Vår populære

vindfleece

Vis 23 av 23 artikler

Takle all slags vær med en testvinnende skalljakke

Med en slitesterk, komfortabel og lekevennlig skalljakke er barnet ditt klar for all slags vær - fra regnfulle høstdager til mildere vårvær. Skalljakken fungerer som lag tre, det ytterste laget. Våre skallplagg oppfyller alle våre krav til funksjonelt yttertøy, enten det gjelder vanntetthet, slitestyrke, pusteevne eller barnesikkerhet. Dette gjenspeiles i designdetaljer som elastiske mansjetter fôret med myk fleece, vindklaffer på utsiden av glidelåsen og avtakbare hetter som kan festes med trykknapper. Forbøyde ermer med borrelås ved mansjettene gir ekstra bevegelighet og fleksibilitet. Med våre jakker er ingen eventyr for store!

 

Skalljakken er et veldig praktisk ytterplagg som enkelt kan tilpasses skiftende værforhold. Vår Stormy skalljakke er et godt eksempel på dette. Ytterplagget har en unik knappeløsning som gjør det enkelt å feste den til fire andre produkter: vår vindfleecejakke, lettvektsjakke, fleecejakke og puffvest. Når været skifter raskt, kan du enkelt ta av et lag!

 

I tillegg til å bruke resirkulerte materialer i vårt brede utvalg av forskjellige typer jakker, bruker vi også en impregnering som er helt fri for miljøskadelige perfluorerte stoffer. Den PFC-frie impregneringen oppfyller ikke bare våre kjemiske krav, men også våre krav til kvalitet og funksjon. Det er det vi kaller design som varer!