Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Hvorfor er skalljakken så bra?

Taggerlag 3, ekstra beskytte, vindtett, vanntett

Les artikkelen

Skalljakken fungerer som lag 3, altså ytterlaget. Det innebærer å beskytte mot tøffe værforhold. Derfor er skalljakken vår både vind- og vanntett, og den har dobbel vindklaff for å beskytte mot kulde og regn. Jakken er i tillegg laget i ekstra slitesterkt materiale.

Flere funksjoner

Den indre vindklaffen brettes over glidelåsen øverst og gir en myk hakebeskyttelse som hindrer ev. gnaging mot huden. Armene er bøyd for å gi ekstra bevegelighet og det er borrelåsregulering nederst på ermene.

Skalljakke

Vår testvinnende skalljakke STORMY

Hurra! Vår vind- og vanntette skalljakke merket PO.P WeatherPRO® er kåret BEST I TEST! Vil du være helt sikker på at barnet ditt holder seg tørr og varm i all slags vær, er det denne jakken du skal satse på.

 
STORMYHandle utseendet (3)
STORMYHandle utseendet (3)
STORMYHandle utseendet (2)
STORMYHandle utseendet (3)

Mer miljøvennlig impregnering

Vanntette produkter skal behandles med impregnering og vi bruker utelukkende PFC-fri impregnering på alle ytterplaggene våre. PFC-er (perflourerede stoffer) forekommer ofte i impregneringer som gjør tekstile overflater smuss- og vannavvisende.

Årsaken til at vi har valgt å helt fase ut disse stoffen er at forskning har vist at enkelte PFC-er kan virke hormonforstyrrende på mennesker og dyr i tillegg til at de i liten grad brytes ned i naturen. Den PFC-frie impregneringen vi bruker i dag oppfyller ikke bare kjemikaliekravene våre, men også kravene til kvalitet og funksjon.

Skall + vindfleece eller lett, vannavvisende jakke = sant

Når været er kaldere kan skalljakken* lett kneppes sammen med vindfleecejakken eller vår lette, vannavvisende jakke, og da enkelt forvandles fra to jakker til én. Smart når man skal ta av og på!

Skalljakken er et av de mest populære plaggene våre. Ved å merke jakken med PO.P WeatherPRO® garanterer vi at den oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg.

* Gjelder den klassiske skalljakken vår. Skalljakkene våre uten knappeløsningen kan selvsagt brukes over vindfleece og lettjakken allikevel.

Hvillken farge velger du?