Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Lettvektsjakker

Her finner du våre populære og allsidige lettvektsjakker for barn. Vi har gjort små familiemedlemmer klare for store eventyr i all slags vær siden 1976.  

Les mer

Lette jakker laget for lek

En lettvektsjakke holder barnet ditt varmt, tørt og komfortabelt - uansett vær. Våre vatterte lettvektsjakker er laget av 100 % resirkulert polyester, er vindtette, vannavstøtende og har en unik knappeløsning som gjør at de enkelt kan kneppes sammen med våre klassiske Stormy skalljakker som et varmende mellomlag. Dette gjør at du enkelt og raskt kan endre antall lag når det er skiftende værforhold. Praktisk, ikke sant? I mildere temperaturer fungerer den lette jakken utmerket som ytterjakke.

 

Våre lettvektsjakker er laget for gnagefri lek. Glidelåsen har beskyttelse øverst for å forhindre gnagsår på haken og kinnet, og vindklaffer på innsiden gir ytterligere beskyttelse mot kulde. For ekstra kalde temperaturer har vi også varmende ullplagg og superundertøy som passer like godt til lange utflukter som til rampete lek innendørs. Når barnet ditt har vokst ut av jakken, kan den gis videre til neste barn eller selges brukt. Målet vårt er å ha tre barn i hvert plagg, minst.