Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Stig L. Collection

Stig Lindberg er en av Sveriges mest populære formgivere, og vi finner designene hans på både middagsbord, i slott og i eventyrbøker. Og nå også på klærne våre.

Les mer
Filter
18 artikler
Sorter
Vis 18 av 18 artikler

Stig L. collection

I det unike samarbeidet vårt med Stig Lindberg gir vi enda en hyllest til det svenske designarkivet, for nå har vi laget en kolleksjon inspirert av det ikoniske Berså-mønsteret og illustrasjoner fra Lennart Hellsings bok om Daniel Duppsko. Her er en nærmere titt på den herlige kolleksjonen av plagg laget til både store og små. Polarn O. Pyrets samarbeid med Stig Lindberg har resultert i en kolleksjon som forener tidløs design med en moderne følelse. Berså-mønsteret og illustrasjonene fra Daniel Duppsko gir klærne en unik karakter som vil skille seg ut i garderoben. 

 

Berså og Daniel Duppsko: Tidløse mønstre til en ny generasjon 

Stig Lindberg er kjent for sine tidløse mønstre som har preget svensk designhistorie. Samarbeidskolleksjonen vår er intet unntak. Den hyller Lindbergs evne til å kombinere farge og form, og vi er veldig glade for og stolte over at mønsteret Berså og illustrasjonene hans fra Daniel Duppsko nå pryder klærne våre. 

 

Berså: Naturens skjønnhet i barnas garderober 

Berså-mønsteret er en hyllest til naturen og dens skjønnhet. Med sine karakteristiske blader gir det en følelse av å være ute i skogen, uansett hvor du er. I Polarn O. Pyrets kolleksjon finnes Berså-mønsteret på alt fra gensere og kjoler til bodyer og nattøy.  

 

Daniel Duppsko: Lekenhet i enhver anledning 

Illustrasjonene i Lennart Hellsings bok om Daniel Duppsko er en annen av Stig Lindbergs magiske skapninger som har fått nytt liv i denne kolleksjonen. Med sin lekenhet og sans for detaljer gir disse mønstrene et fint snev av liv både til hverdags og fest. Hver gang du ser nærmere på klærne, vil du få øye på en ny liten detalj.  

 

Kvalitet og holdbarhet 

Polarn O. Pyret tilbyr plagg av høy kvalitet som er designet for å vare. Dette gjelder alle kolleksjonene våre. Materialene er nøye utvalgt for å være skånsomme mot barnas hud samtidig som de tåler hverdagens påkjenninger. Vi kaller det design som varer.