Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
DESIGNSAMARBETE

Stig L. Collection

Oppdag andre del av vårt designsamarbeid med en av Sveriges mest populære formgivere, Stig Lindberg – arbeidene hans finner vi både på middagsbord, på slott og i eventyrbøker. Og nå også på klærne våre.

Les mer
Filter
25 artikler
Sorter
Vis 25 av 25 artikler

Stig Lindberg

Stig Lindberg er en av Sveriges mest populære formgivere, og vi finner designene hans på både middagsbord, i slott og i eventyrbøker. Og nå også på klærne våre.

Stig L. collection

Andre del av et unikt samarbeid

I høst lanserte vi første del av vårt unike designsamarbeid med Stig Lindberg, og nå har vi endelig sluppet del to i samarbeidet. I denne kolleksjonen får vi et gjensyn med Lindbergs klassiske mønster Berså (denne gangen i en nydelig blå nyanse). Vi får også se mønsteret Pall, en skikkelig eplefest, og hans morsomme illustrasjoner fra Lennart Hellsings bok Krakel Spektakel kjøper en kjærlighet på pinne.

Her kan du se hele kolleksjonen, som er fremstilt i myk økologisk bomull for både store og små. Polarn O. Pyrets samarbeid med Stig Lindberg har resultert ikke bare i én, men to kolleksjoner som forener tidløs design med et moderne preg. Både de to mønsterklassikerne Berså og Pall og illustrasjonene fra Krakel Spektakel gir klærne et unikt særpreg som vil skille seg ut i garderoben.


Berså, Pall og Krakel Spektakel: Tidløse mønstre for en ny generasjon

Stig Lindberg er kjent for sine tidløse mønstre som har preget svensk designhistorie. De to samarbeidskolleksjonene våre er intet unntak. De hyller Lindbergs evne til å kombinere farge og form, og vi er utrolig glade for og stolte av at mønstrene Berså og Pall, samt illustrasjonene fra Krakel Spektakel kjøper en kjærlighet på pinne nå pryder klærne våre.


Berså og Pall: Naturens skjønnhet i barnas garderober

Berså-mønsteret er en hyllest til naturen og dens skjønnhet. Med sine karakteristiske blader gir det en følelse av å være ute i skogen, uansett hvor du er. Polarn O. Pyrets første samarbeidskolleksjon hadde Berså-mønsteret i grønt på alt fra gensere og kjoler til bodyer og nattøy. I andre del av samarbeidet finner vi i stedet Berså i en nydelig blå nyanse og Lindbergs populære mønster Pall, som her gjør sin debut på klær. En skikkelig fargerik eplefest i grønt og rosa. Disse to mønsterskattene pryder myke nattplagg i økologisk bomull for både barn og voksne.


Krakel Spektakel: Fyll garderoben med godteri

Kolleksjonen omfatter også en hyllest til barna, deres fantasi og begeistring for godteri. Her er det nemlig Stig Lindbergs illustrasjoner fra Lennart Hellsings bok Krakel Spektakel kjøper en kjærlighet på pinne som pryder fine hverdagsplagg. Med sin lekenhet og sans for detaljer har Lindberg skapt en eventyrverden full av godteri som nå bare venter på å få flytte inn i barnas garderober. Oppdag myke hverdagshelter og snurrevennlige klassikere.


Kvalitet og holdbarhet 

Polarn O. Pyret tilbyr plagg av høy kvalitet som er designet for å vare. Dette gjelder alle kolleksjonene våre. Materialene er nøye utvalgt for å være skånsomme mot barnas hud samtidig som de tåler hverdagens påkjenninger. Vi kaller det design som varer.