Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Premature

Her finner du prematurklær fra størrelse 44 i økologisk bomull og sertifiserte materialer som er skånsomme mot den sensitive babyhuden. Oppdag bodyer, bukser og tilbehør som passer til de aller, aller minste.

Les mer
Filter
9 artikler
Sorter
Vis 9 av 9 artikler

Premature

Våre prematurklær er laget av økologiske og nøye utvalgte materialer og er designet for å være så skånsomme som mulig. De er også sydd med ekstra myke, flate sømmer som ligger godt mot sensitiv hud, og gjør at alle våre prematurklær passer like bra hele døgnet.

Våre prematurbodys finner du i omlottmodell, noe som gjør det enkelt å ta på og av bodyen uten å måtte tre den over babyens hode. Vi har også myke heldrakter med lang glidelås som kan åpnes både ovenfra og nedenfra, for å lette klesbytter; myke bukser med kant i midjen og i beinavslutningene for perfekt passform; sokker med lang ribbet kant som sitter godt på de aller minste føttene; og tynne prematurmøsser med knytebånd.

Våre prematurklær finnes fra størrelse 44, og du finner både våre klassiske striper, vakre mønstre og ensfargede plagg som tåler å vaskes om og om igjen.