Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Solbriller

NOK 279
UV-beskyttelseLes detaljer
Farge: Svart
Velg størrelse
One size
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Deilige i solen

UV-beskyttelse

Solbriller med UV-beskyttelse i modell medium (ca 2-6 år). Brillene har Polarn O. Pyret-logo på stangen og leveres med en oppbevaringspose som også kan brukes som pusseklut. Disse solbrillene har unike polariserende glass. De fleste andre solbrillemerker formørker bare synsinntrykkene, mens polariserte glass også blokkerer forstyrrende og irriterende blendende reflekser. Det blendingsfrie synet som polariserende solbriller gir, garanterer høy optisk kvalitet og dermed også høyere sikkerhet. Solbrillene har også et meget effektivt UV-filter som beskytter 100 % mot skadelige UV-stråler opptil 400 nm. Disse solbrillene samsvarer med EU-direktiv 89/686/EEC i henhold til ISO-standarden 12312-1:2013. 100 % UV-beskyttelse. Vedlikehold: Rengjør med såpeløsning, tørk tørt med en myk klut. Bevar kvaliteten ved å unngå å lage riper i glassene. Advarsel: Må ikke brukes i solarium, til å se direkte på solen eller ved bilkjøring i skumring eller om natten. Dette er ikke sikkerhetsglass. Filter: kategori 3. Solbrillene finnes også i størrelser beregnet for mindre og større barn.


Produksjonsland: Kina
Fabrikk: Xiamen Prosper Optical Technolog Ltd
Les mer på polarnopyret.se/pop-cares/vara-leverantorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Materiale og stell

Materiale

100% Plast PBA-fri

Pleieråd

Vask

Skal ikke vaskes

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.