Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Bukser

Med våre turbukser for barn kan leken fortsette i all slags vær. La ditt lille familiemedlem oppdage, utforske og utvikle seg i våre slitesterke skallbukser, vinterbukser og friluftsbukser.

Les mer
Filter
26 artikler
Sorter
Vis 26 av 26 artikler

På tur? Husk friluftsbuksene!

Leter du etter turbukser til barn? I vårt sortiment finner du flere modeller som passer til både små og store barn. Uansett hvilken del av sortimentet du utforsker, finner du bukser av høy kvalitet som tåler mye rampestreker og mange vask. For utflukter i mildere vær er utebuksene våre perfekte som lag 3. De er slitesterke, enkle å ta på og pustende, noe som betyr at de holder barnet passe varmt selv under svett lek og eventyr. For kaldere temperaturer finnes det praktiske skallbukser og vinterbukser. Et eksempel er vår smarte 2-i-1-skallbukse. Buksen har et uttagbart innerfôr med varmende polstring som enkelt kan kneppes av og på med knapper i midjen og borrelås i benendene - perfekt ved raske væromslag.

 

Glem ikke å gå på oppdagelsesferd i vintergarderoben, og finn flere varme gensere, bodyer og tilbehør i merinoull til de minste. Av sted til skibakken, lekeplassen eller skogen!