Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
1 Anmeldelser

Vattert dress

1 799 NOK
PustendeLag 3RefleksmaterialeLommeHakebeskyttelseAvtakbar hetteLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122128
Utvidet åpent kjøp t.o.m. 9/1 2024Leveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Testvinnende dress

PustendeLag 3RefleksmaterialeLommeHakebeskyttelseAvtakbar hetteResirkulert materialeFormsydde knærVindtettVanntettSlitesterkForsterketVindklaffFormsydde ermerJusterbar hetteJusterbar midje

Hurra! Vår PO.P WeatherPRO®-merkede vinterdress har fått høyeste karakter av Best i test-panelet 2021.


En smidig vind- og vanntett vinterdress med god pusteevne, et av våre mest populære funksjonsplagg og perfekt for alle typer vinteraktiviteter!

Dressen har ekstra forsterket og vannbestandig stoff på knærne og i buksebaken, og buksebaken er dessuten fôret med myk fleece som gir ekstra varme når barnet sitter. Den regulerbare hetten er avtakbar og kan festes med trykknapper, og har dessuten strikk i sidene som gir meget god passform. Glidelåsen har en beskyttelse øverst for å hindre at den gnager mot hake og kinn. Den er dessuten dekket av doble vindklaffer som gir ekstra beskyttelse mot kulde og snø, og glidelåsen går litt ned på det ene benet for enklere klesskift.

I tillegg har dressen strikk nederst på ermene og bena, formsydde knær og ermer samt regulerbar midje som gir en god og perfekt passform. De utskiftbare fotstrikkene holder buksen på plass.

Fôret i dette plagget er farget ved hjelp av teknologien Dope Dye, som er en effektiv og mer miljøvennlig produksjonsteknologi. Med denne teknologien kan man spare opptil 50 % vann og redusere kjemikaliebruken med opptil 85 %. CO2-utslippene reduseres med opptil 60 %.

Dressen har dessuten følgende egenskaper:
• Avtakbar og regulerbar hette
• Fra størrelse 110 går glidelåsen bare ned til skrittet
• Forsterkning på knærne og i buksebaken
• To lommer foran
• Myk fleece på innsiden av kragen og nederst på ermene
• Formsydde knær og ermer
• Strikk nederst på ermene
• Regulerbar midje
• Utskiftbare fotstrikker

Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.


Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer

Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Forsterkede områder

Gode klær skal tåle stor slitasje – plagget er forsterket med ekstra slitesterkt materiale på knær og i baken, slik at det tåler livlig lek både oppover og nedover.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur