Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Skalltøyet som kan vokse og så bli mindre igjen!

TaggerPO.P Flexisize, Forlengbare klær, Yttertøy

Les artikkelen

Har du også et barn som vokser så det knaker? Ta det med ro, våre PO.P Flexisize-plagg kan forlenges med opptil 1,5 størrelse, noe som gjør at plaggene kan brukes lenger og du slipper å tenke på fravokste klær for en stund. Når plagget skal gå i arv til et mindre barn, justerer du bare størrelsen tilbake igjen. Smart, ikke sant?

Dette er PO.P Flexisize

PO.P Flexisize består av en skalljakke og skallbukse som kan forlenges opptil 1,5 størrelse og deretter justeres tilbake til opprinnelig størrelse igjen. Plaggene justeres enkelt ved hjelp av knapphullsstrikk som vi vanligvis bruker i buksene og tightsene våre.

Til PO.P Flexisize

 

Röd markering

Den opprinnelige størrelsen på plagget er markert mellom de to røde sømmene på knapphullsstrikken. Når knappen festes mellom markeringene, blir plagget den størrelsen som er angitt på størrelsesetiketten.

To justeringer på hvert erme og bukseben

Jakken og buksen har to justeringer i hvert erme og bukseben for at plaggene skal få en så god passform som mulig.

 

Flere smarte funksjoner

  • Justeringene er skjult i en liten lomme på innsiden av ermer og ben for å unngå at barnet setter seg fast når plagget tas av og på.
  • Plagget har flere justeringsinnstillinger, noe som gjør at plagget kan vokse i takt med barnet. På den måten unngår man at barnet bruker et plagg som er for stort eller at plagget slites unødig.
  • Plaggene er merket med PO.P WeatherPRO®. Merkingen er en garanti for at klærne oppfyller våre høye krav til et funksjonsytterplagg.
     

Hvilken størrelse?

Størrelsen som er angitt i plagget, er plaggets minste størrelse. Hvis barnet er 104 cm langt, skal du kjøpe størrelse 104. Så kan plagget vokse opptil 1,5 størrelse ut fra den angitte størrelsen. Et plagg som for eksempel er størrelse 104, kan vokse til å bli 113 cm i størrelse.


Husk!

Plagget leveres i sin lengste innstilling, helt ujustert.

Med PO.P Flexisize håper vi å forlenge brukstiden og på den måten gjøre hverdagen enklere for deg!

Møt vår designer Susan Pang!

Susan er en av de dyktige designerne hos Polarn O. Pyret. Sammen med designteamet sitt har hun utviklet vår siste nyhet: PO.P Flexisize!

Fortell om din rolle i Polarn O. Pyret!

– Jeg er designer og produktutvikler av funksjonelle plagg, noe som omfatter ytterplagg, tilbehør samt undertøy og badetøy. En stor del av arbeidet mitt går ut på å holde oversikt over hva som skjer på farge- og stilfronten, men også holde meg oppdatert om de nyeste teknologiene.

 

Hvordan ble ideen til PO.P Flexisize født?

– Ytterklær som vokser med barnet har eksistert lenge på markedet. Men løsningene har ikke hatt den beste passformen eller de har vært vanskelige å justere tilbake til neste barn – noe som er et "must" for oss, ettersom vi vil at plaggene skal kunne arves og brukes av tre barn. Kravet til vår løsning ble derfor at plaggene måtte kunne justeres tilbake til opprinnelig størrelse slik at de kunne brukes på nytt av neste barn. Med utgangspunkt i disse forutsetningene begynte jeg å lage skisser. Resultatet ble PO.P Flexisize.

Hva inspirerer deg i ditt daglige arbeid?

– Et aktivt uteliv samt å ferdes i miljøer med mange barn. Der ser man hvordan de beveger seg og sliter på plaggene, noe som alltid gir meg mye inspirasjon. Å ha fått barn selv er det beste verktøyet i arbeidet!

Hva er den største utfordringen med å designe ytterklær til barn?

– Vi stiller høye krav til kvalitet og barnesikkerhet. Det er vanskelig å skape en funksjonell og brukervennlig design som samtidig oppfyller våre høye krav. Det vil jeg si er den største utfordringen, og det er noe vi aldri firer på! Plaggene våre er trygge å bruke for barn.