Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Inspirasjon

Teamet tester våre ullplagg til voksne

Taggerullklær, voksen, test, lag på lag

Les artikkelen

Innimellom hender det at det kreative teamet vårt havner i ganske så eventyrlige situasjoner når de er ute på oppdrag. Det skjedde en gang på en reise til de aller nordligste delene av Sverige, og naturligvis måtte de være like godt kledd som barna de skulle fotografere. Derfor bestemte de seg for å benytte anledningen til å teste de nye ullplaggene våre til voksne. La oss se hvordan det gikk – besto ullen testen? Og ble det noen bilder?

Oppdraget

Teamet skulle til Kiruna for å fotografere vår hittil varmeste kolleksjon – PO.P ON ADVENTURE – en serie plagg beregnet for de aller kaldeste vintereventyrene. Reisen fant sted på ettervinteren, og siden dagene med fotografering kan bli lange og de i tillegg skulle oppholde seg utendørs, måtte teamet kle seg skikkelig. Heldigvis hadde vi nettopp fått inn de første ullplaggene våre til voksne, og heldigvis var det nok til alle i teamet! 

"Når vi tar bilder av kolleksjonene våre, vil vi gjøre det ordentlig. Hvis klærne er designet med tanke på vintereventyr, ja, da er det ute i snøen de skal  fotograferes. Og da gjelder det at alle i teamet kler seg deretter ..." /Ami 

Når vi tar bilder av kolleksjonene våre, vil vi gjøre det ordentlig.

Ami

Den magiske ullen

Nettopp ull er et skikkelig supermateriale. Den føles myk og behagelig mot kroppen, har god pusteevne, bidrar til å regulere kroppstemperaturen og transporterer effekivt vekk fuktighet fra kroppen. Det gjør at ullen varmer selv når den blir fuktig, og at den passer perfekt nærmest kroppen på både rolige og aktive dager. Dessuten er den antibakteriell, så den trenger ikke å vaskes så ofte. 

"Jeg har alltid vært misunnelig på barnas deilige ullundertøy, og nå som jeg selv har brukt det i flere dager, må jeg konstatere at jeg hadde rett – det er virkelig forskjell på å ha ullplagg som lag 1 og 2 i stedet for bomull eller polyester." /Karin

... det er virkelig forskjell på å ha ullplagg som lag 1 og 2 i stedet for bomull eller polyester.

Karin

Våre ullplagg til voksne

Vår kolleksjon av ullklær til voksne omfatter tynne plagg, bukse og trøye, som fungerer perfekt som lag 1 – det myke og behagelige laget nærmest kroppen, samt hoodie og bukse i tykk ullfrotté som varmer godt som lag 2 under det beskyttende ytterlaget.  

Stor etterspørsel gjorde at vi bestemte oss for å begynne å produsere de myke ullklærne våre også til voksne. Voksne bør jo ha samme mulighet til å kle seg smart og behagelig i kulden – lek og eventyr blir mye morsommere når man er rikitg kledd!

Teamet sier sin mening 

Nok om detaljene, tilbake til teamet og oppdraget i Kiruna. Hva syntes de? Besto ullplaggene testen? Og hva var det aller beste med eventyret i nord?    
 
La oss først høre med Karin. Hun er en av de grafiske formgiverne våre, som dessuten er med og tar bilder av materiale til "behind the scenes" og filmklipp: 

Ull er virkelig fantastisk!

Karin

"Ull er virkelig fantastisk! Vi var ute fra tidlig morgen til sen ettermiddag i skiftende vær – vi hadde både kraftig regn og strålende sol. Vi hadde varmt yttertøy, noe som var nødvendig på de lange scooterturene. Men de stundene da solen tittet frem samtidig som vi lekte i snøen med barna, ble vi noen ganger litt for varme. Da var det deilig å ikke føle seg fuktig nærmest kroppen.“
 
So far, so good. Hva syntes vår Art Director Ami? 
 
"Jeg fryser lett og hadde derfor på meg både den tynne lag 1-ullen og den tykkere ullfrotteen som lag 2. Både deilig og smart, tenkte jeg! Jeg visste jo at jeg måtte klare både kalde scooterturer, fullt kjør og lek med barna, stillestående venting og stunder iført bare ullplaggene inne i teltet. Og jeg må si meg veldig fornøyd med valget."
 
Hurra! De besto altså testen – både teamet og ullen. Her kan du se mer nøyaktig hva de hadde på seg.

Vindfleece til voksne – og i vinterutgave

Jammen er det ikke bestselgeren vår – vindfleecen – vi ser et glimt av. En allsidig flersesongjakke som er både vindtett og vannavvisende. Smart og praktisk å bruke som et beskyttende lag 3 i skiftende vår- og høstvær, eller en kald sommerdag. Også det en av barnas favoritter som ble etterspurt av mange voksne.  

I kolleksjonen PO.P ON ADVENTURE finner du en hybridjakke i samme modell som vindfleecen, bare med pilefôr på brystet og i ryggen for ekstra varme – perfekt som lag 2 på veldig kalde og lange dager utendørs, eller som lag 3 på de varmere årstidene. Veldig bra, ikke sant?