Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
3 Anmeldelser

3-i-1-jakke

800 NOK1 599 NOK
PustendeLommeAvtakbar hetteLes detaljer
Farge: Svart
Velg størrelseStørrelsesguide
98104110116122128134140146152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALEOUTLET
Produkt detaljer
3 Anmeldelser

Praktisk helårsjakke

PustendeLommeAvtakbar hette

Vår 3-i-1-jakke er behagelig, praktisk og perfekt ved raske væromslag.


Jakken består av en ytterjakke og en innerjakke som begge kan brukes separat, eller i kombinasjon for en komplett vinterjakke.

Ytterjakken er vind- og vanntett og har gode pusteegenskaper. Den har et behagelig fôr i polyester og avtakbar, regulerbar hette som kan festes med trykknapper. Mykt fleecefôr på innsiden av kragen og nederst på ermene. Jakkens helteipede sømmer gjør den helt vanntett, og vindklaffen på utsiden og innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Vindklaffen har dessuten et mykt fleecefôr øverst.

Den melerte innerjakken fungerer ypperlig som ytterjakke i litt mildere vær, siden den er både isolerende, vindtett og vannavvisende. Den er laget i myk, resirkulert polyester og har refleksdetaljer som gir god synlighet i mørket.

Jakkene festes enkelt sammen ved hjelp av glidelåser på innsiden.

Egenskaper ytterjakke: Vind- og vanntett, to lommer foran, to fleecefôrede håndvarmelommer, regulerbar nederst på ermene, hakebeskyttelse på glidelås, myk fleece på innsiden av kragen, vindklaffen og nederst på ermene, regulerbar vidde nederst, fôr i resirkulert polyester, avtakbar og justerbar hette med elastikk i sidene, YKK-glidelås

Egenskaper innerjakke: Vattering i resirkulert materiale, to sidelommer, reflekser.
• Vindtett
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• Refleksdetaljer
• YKK-glidelås

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Quality & Beauty Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur