Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
3 Anmeldelser

Friluftsbukse

200 NOKOrig.pris 499 NOKFarge: Blå
Velg størrelseStørrelsesguide
98104110116122128134140146152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALEOUTLET
Produkt detaljer
3 Anmeldelser

En slitesterk friluftsbukse som er lett å ta på, spesielt utviklet med tanke på skolebarn. Perfekt for utendørsaktiviteter på SFO eller på tur! Buksen har god pusteevne, siden den slipper ut overskuddsvarme og fuktighet, og har et kraftigere stoff i setet og på knærne som gir ekstra slitestyrke. Den har også to lommer foran og en benlomme som lukkes med glidelås. Midjen har hemper til belte og kan reguleres på innsiden med knapphullsstrikk. Gylfen lukkes med trykknapp og glidelås. Formsydde knær og strikk nederst på bena gir økt bevegelighet og perfekt passform. Lag 3 som ytterbukse i mildere vær. • Reflekser nederst på bena • Vannavvisende Produksjonsland: Kina Fabrikk: Hangzhou Yua Hua Garments Ltd Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.