Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
3 Anmeldelser

Snurrekjole

214 NOK429 NOK
Økologisk bomullKnapperEkstra vidt skjørtLes detaljer
Farge: Lysblå
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk

Denne varen i denne størrelsen sendes fra butikk

SALE
Produkt detaljer
3 Anmeldelser

Festlig snurrekjole i myk bomull

Økologisk bomullKnapperEkstra vidt skjørt

Denne kjolen er et "must" i barnegarderoben! Kjolen er fremstilt i myk økologisk bomullstrikot. Kjolen er helmønstret med et fint trykk med vårblomster og har knappestolpe bak på ryggen. Skjørtedelen har ekstra vidde som står fint ut når man snurrer rundt. I størrelse 86-92 har kjolen høyere skjæring i midjen, og skjørtedelen er rynket.

Dessuten kan kjolen søskenmatches med plagg fra babykolleksjonen vår.
• Knappestolpe bak på ryggen

Les mer

Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Materiale

95% Økologisk bomull

5% Elastan

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Strykes på middels varme

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge. Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø. Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

GOTS Organic

Alle stadier i produksjonskjeden er kontrollert. Fra den økologiske bomullen til sluttproduktet, der dyrkingen har mindre påvirkning på jorden og menneskene som dyrker bomullen.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.