Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Overdeler

Overdeler

Her finner du slitesterke, behagelige og lekevennlige overdeler til babyen din. Velg mellom funksjonelle bodyer i fantasifulle mønstre til myke t-skjorter med sjarmerende trykk - alt i økologiske materialer.

Les mer
Filter
151 artikler
Sorter
1
2
3
...
7
Vis 24 av 151 artikler

T-skjorter, bluser, skjorter och gensere for enhver anledning

Vi har overdeler i forskjellige stiler, farger og mønstre for å gjøre babyen din klar for alle årstider og aktiviteter. Alle våre t-skjorter, gensere, bodyer og kjoler er laget for fri lek og eventyr, noe som betyr at de er laget av behagelige, men slitesterke materialer og ekstra flate sømmer som ikke gnager. Vi har også søte underdeler som passer til.

 

Når du velger plagg fra oss, kan du føle deg trygg på at du har valgt design som varer. Det er ikke bare slitestyrken og evnen til å tåle vask etter vask, men også produksjonen av materialene. Våre t-skjorter, gensere, bodyer og øvrige overdeler, er laget av enten økologisk bomull eller merinoull med RWS standard. Materialene er nøye utvalgt for å oppfylle våre høye kvalitets- og miljøstandarder. Når barnet ditt har vokst ut av plagget, har det mye igjen å gi. Vi sier tre barn i hvert plagg, minst. Kanskje det er lillebror eller lillesøster sin tur?