Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Stillongs merinoull

NOK 349
Flate sømmerMerinoullLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
50 - 5662 - 6874 - 8086 - 9298 - 104110 - 116
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Flate sømmerMerinoull

Ensfarget bukse i varm og deilig merinoull, med ekstra myke sømmer som ikke gnager til baby. Ull holder på varmen selv når den er våt. Midjen kan reguleres med knytebånd. Lag 1 - det innerste laget holder kroppen tørr og varm. • Ekstra myke sømmer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Pleieråd

Vask

30 °C ullprogram

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Strykes på lav varme

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.