Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Lag på lag

Lag på lag er hemmeligheten bak passe varme barn i skiftende vær! Her har vi samlet plagg som er behagelige å ha som mykt lag 1, varmende lag 2 og beskyttende lag 3.

Les mer
Filter
82 artikler
Sorter
1
2
Vis 64 av 82 artikler

Lag på lag

I skiftende vær er lag på lag det aller beste, og det er tre lag som gjelder.

 

Lag 1 skal være mykt og behagelig å ha nærmest kroppen. Hos oss finner du tynne plagg i 100 % ull eller en smart ullblanding til både baby, barn og voksne som er perfekte å bruke lag på lag. Alle våre er sydd med ekstra myke sømmer og er det aller beste å ha innerst mot kroppen. Ull bidrar til å regulere kroppstemperaturen, er naturlig antibakteriell og varmer dessuten selv når den er våt, noe som gjør den optimal som første lag.

 

Lag 2 skal være varmt og behagelig å ha under , og der anbefaler vi våre bukser og jakker i myk ullfrotté som du finner til både barn og voksne eller som dress til baby. fungerer også fint til lag på lag. Den er behagelig som et varmende og beskyttende lag 2 og kan, takket være den smarte knappeløsningen, enkelt kneppes sammen med våre, STORMY. Vindfleecen tåler vind og lettere regn, og kan derfor også fungere som lag 3 ved mildere temperaturer. Vindfleecen finnes som jakke til barn og voksen og som dress til baby.

 

Lag 3 er det beskyttende ytterlaget og må tåle vind, regn og ruskevær. Våre testvinnende er slitesterke og vind- og vanntette. Velger du et , kan du være sikker på at du får et lag 3 som lever opp til våre høyeste krav når det gjelder slitestyrke, barnesikkerhet, vanntetthet og pusteevne.

 

Alle plaggene våre er solide nok til å gis videre til søsken, venner eller selges videre brukt . På den måten kan plaggene våre være til glede for flere barn. Målet vårt: minst tre barn i hvert plagg.