Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Skjorte

250 NOKOrig.pris 499 NOK
Økologisk bomullAvtakbar hetteFôretLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Perfekt vår- og høstjakke

Økologisk bomullAvtakbar hetteFôret

Denne myke, pilefôrede skjorten vil holde barnet ditt varmt en litt kjølig høstdag. Skjorten har en pilefôret, avtakbar hette som kan festes med trykknapper. Den har også to brystlommer og lukkes med trykknapper.


• Pilefôret
• Avtakbar hette
• YKK-trykknapper

Dette produktet er feilaktig merket med GOTS-logoen. Produktet inneholder økologisk bomull, men på grunn av administrative problemer kan det hende at produktet ikke kan merkes med GOTS-logoen. Hvis du har noen spørsmål, vennligst kontakt kundeservicen vår.

Produksjonsland:India
Fabrikk:Laj Exports Ltd - Bangalore U#2
Les mer
Legg til ønskeliste
Organic Cotton

Økologisk bomull er dyrket uten bruk av syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel. Den har derfor mindre innvirkning på planeten vår og menneskene som jobber med bomullsdyrkingen.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.