Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Stig L. Collection
0 Anmeldelser

Vanntett skalljakke Berså

699 NOK
PustendeLommeLes detaljer
Farge: Grønn-blå
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Smidig og beskyttende

PustendeLomme

Denne vind- og vanntette skalljakken tåler all slags vær samtidig som den er myk og smidig.


Jakken har Stig Lindbergs klassiske mønster Berså og er fremstilt i slitesterkt materiale av resirkulert polyester med god pusteevne. Jakken har fôr i 100 % resirkulert polyester, og de helteipede sømmene gjør den helt vanntett. Hetten er avtakbar og kan festes med trykknapper, og har dessuten strikk i sidene. Jakken har et mykt fleecefôr på innsiden av kragen og nederst på ermene. Borrelåsregulering nederst på ermene. Vindklaff på innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft. Den har dessuten et mykt fleecefôr øverst.

Egenskaper
• Vindtett
• God pusteevne > 5000 g/m2/24 t
• Vanntett materiale. Materialets vannsøyle er >10 000 mm
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• Slitestyrke minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa
• Teipede sømmer
• Vindklaff
• YKK-glidelås
• Hakebeskyttelse på glidelås
• 3M-reflekser foran og bak

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Slitestyrke 3/3

Plagget har gjennomgått strenge tester for å oppnå maksimal slitestyrke (5000 omdreininger, 180 grit, 12 kPa). Materialet er laget for å tåle all mulig lek i lang tid.

Pusteevne 3/3

Det skal være behagelig å leke – plagget har meget god pusteevne, minst 7000 g/m2/24 t. Det slipper altså ut varme og fuktighet ved behov, slik at barnet holder seg varmt og tørt også under aktiv lek.

Vanntetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et vanntett materiale, med vannsøyle minst 10 000 – det betyr at barnet kan være ute i pøsregn uten problem.

Materiale og stell

Bærekraft

Levering og retur