Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
2 Anmeldelser

Vattert dress

NOK 750Orig.pris NOK 1 599
PustendeLommeAvtakbar hetteFôretJusterbar midjeLes detaljer
Farge: Mørklilla
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
OUTLET
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Beskyttende og behagelig

PustendeLommeAvtakbar hetteFôretJusterbar midje

Dager med snøvær er ingen sak for denne vind- og vanntette vinterdressen. Med sin gode pusteevne og myke, varmende vattering egner den seg ypperlig for alle typer vinteraktiviteter.


Buksebaken har ekstra forsterkning og et fleecefôr som varmer ekstra når barnet sitter. Både midje, erm- og benavslutninger er elastiske for å gi god passform. Ermer og ben er dessuten formsydd for å gi bedre bevegelsesfrihet. Hetten er både avtakbar og regulerbar, og har avtakbar syntetisk pels. Størrelse 86–104 har en kortere syntetisk pels. Størrelse 86–104 har lang glidelås som går nedenfor skrittet. Fra størrelse 110 går glidelåsen fra skrittet og oppover.

Mykt fleecefôr på innsiden av kragen og nederst på ermene. Glidelåsen har en beskyttelse øverst for å hindre at den gnager mot hake og kinn. Dessuten er den dekket av en dobbel vindklaff som beskytter ekstra mot kulde. De utskiftbare fotstrikkene holder buksen på plass.

Fôret i dette plagget er farget ved hjelp av teknologien Dope Dye, som er en effektiv og mer miljøvennlig produksjonsteknikk. Med denne teknologien kan man spare opptil 50 % vann og redusere kjemikaliebruken med opptil 85 %. CO2-utslippene reduseres med opptil 60 %.

Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.
• Vindtett
• Vanntett materiale. Materialets vannsøyleverdi er > 10 000 mm
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• God pusteevne > 5000 g/m2/24 t
• >5000 omganger, 180 grit, 12 kPa
• 3M-reflekser med 360 graders synlighet
• Helteipede sømmer
• Fôr i resirkulert polyester
• Elastisk midje
• Avtakbar hette
• Fleecefôr i kragen og nederst på ermene
• To fleecefôrede lommer foran
• Avtakbar syntetisk pels på hetten
• Elastisk benavslutning med sklisikring
• Strikk nederst på ermene
• Forsterket buksebak
• Ingen innersøm for mindre slitasje
• YKK-glidelås

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Slitestyrke 3/3

Plagget har gjennomgått strenge tester for å oppnå maksimal slitestyrke (5000 omdreininger, 180 grit, 12 kPa). Materialet er laget for å tåle all mulig lek i lang tid.

Vanntetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et vanntett materiale, med vannsøyle minst 10 000 – det betyr at barnet kan være ute i pøsregn uten problem.

Materiale og stell

Materiale

Ytterstoff

100% Resirkulert polyester

Fôr

100% Resirkulert polyester

Vattering

100% Resirkulert polyester

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Tørketromles ved lav varme

Strykes på lav varme

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.