Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
2 Anmeldelser

Vattert bukse

NOK 999
PustendeResirkulert materialeVindtettVanntettSlitesterkForsterketLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
7480869298104110116
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Beskyttende og behagelig

PustendeResirkulert materialeVindtettVanntettSlitesterkForsterketPrimaloft-fôrJusterbare seler

Vattert vind- og vanntett vinterbukse. Plagget har gode pusteegenskaper og passer perfekt til alle vinteraktiviteter.


Buksen er fôret med varm fleece og har en lang glidelås foran, samt elastisk, ribbestrikket stoff i sidene som gir enklere klesskift. Glidelåsen har dessuten en vindklaff som gir ekstra beskyttelse mot kulde og snø. De utskiftbare fotstrikkene holder buksen på plass. Lag 3 - det ytterste laget holder varmt og beskytter mot all slags vær.
Buksen har dessuten følgende egenskaper: • Fôr i resirkulert polyester • Justerbare seler • Strikk i sidene • Strikk med sklisikring nederst på bena • Ingen innersøm for mindre slitasje.

Ytterklær merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg med hensyn til både slitestyrke. Vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Med ytterplagg merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Slitestyrke 3/3

Plagget har gjennomgått strenge tester for å oppnå maksimal slitestyrke (5000 omdreininger, 180 grit, 12 kPa). Materialet er laget for å tåle all mulig lek i lang tid.

Vanntetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et vanntett materiale, med vannsøyle minst 10 000 – det betyr at barnet kan være ute i pøsregn uten problem.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur