Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
6 Anmeldelser

Softshelldress

749 NOK
VannavvisendeECO-impregneringPustendeFleecefôretDoble glidelåserLag 3Les detaljer
Farge: Beige
Velg størrelseStørrelsesguide
5662687480
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
6 Anmeldelser

Myk og beskyttende

VannavvisendeECO-impregneringPustendeFleecefôretDoble glidelåserLag 3Avtakbar hetteResirkulert materialeVindtettØrerVindklaffOverlappende stoff

Myk softshelldress med glatt utside og myk, børstet innside, til baby. Egner seg ypperlig i vognen!


Dressen er fremstilt i 100 % resirkulert, vindtett og vannavvisende polyester, og har god pusteevne. Hetten er fast og dekorert med små ører. De to glidelåsene foran gir enklere klesskift. Glidelåsene har også en beskyttelse øverst for å hindre at de gnager mot hake og kinn.

Dressen er avrundet nederst på ermene og bena, med overlappende stoff som holder små hender og føtter varme. Størrelse 80 har strikk nederst på ermene og bena, og størrelse 50-74 har fast hette.
Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.

• Vindtett
• Vannavvisende materiale. Materialets vannsøyleverdi er >3000 mm.
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• God pusteevne > 3000 g/m2/24 t
• YKK-glidelåser
• Avtakbar hette i størrelse 80
• Innvendig vindklaff
• Avrundet erm- og benavslutning
• Overlappende stoff nederst på ermer og ben
• Strikk nederst på ermer og ben i størrelse 80
• Fleecefôret med resirkulert polyester

Les mer

Legg til ønskeliste
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Materiale

Ytterstoff

100% Resirkulert polyester

Fôr

100% Resirkulert polyester

Pleieråd

Vask
Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge. Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø. Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Recycled Polyester

Det gjenvunne polyesteret vi bruker kommer fra gamle PET-flasker.Polyester kommer fra ikke-fornybare kilder. Å bruke gjenvunnet polyester minsker forbruket av nye fibre fra disse kildene og bevarer jordens ressurser.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.