Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Jakker

SLIK VELGER DU RIKTIG JAKKE

Oppdag våre jakker som gjør tøft vær til en lek. Med våre testvinnende skalljakker, varmende vindfleecejakker og slitesterke vinterjakker kan eventyret fortsette i det uendelige!

Les mer
Filter
59 artikler
Sorter
Vis 59 av 59 artikler

Hold barna varme med våre slitesterke jakker

Våre jakker er designet for å la barn være barn. Det betyr at du alltid finner jakker som tåler både fartsfylt lek og rampete vær. Våre skallklær er slitesterke, vindtette og vanntette. Hvis du velger et PO.P Weather PRO-plagg, kan du være sikker på at du får et ytterplagg som lever opp til våre høyeste standarder når det gjelder slitestyrke, barnesikkerhet, vanntetthet og pusteevne. Slitestyrken i plagget gjør også at de kan arves av flere barn - minst tre. Ikke glem at alle plaggene våre kan gis videre til yngre søsken, venner eller selges brukt. På denne måten kan plaggene våre glede flere barn. Vårt mål: tre barn i hvert plagg, minst!

 

Våre jakker er også allsidig: Vindfleecejakken vår fungerer både som en solid jakke om våren og et varmende mellomlag om vinteren, og Stormy-skalljakken er perfekt for utendørslek - selv når regnet høljer ned. Praktisk, eller hva?