Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Yttertøy

SLIK VELGER DU RIKTIG YTTERTØY

Vi har slitesterke og lekevennlige ytterklær til babyen din. Her finner du vind- og vanntette skalldresser, jakker med smarte detaljer, vinterbukser og varme vindfleecedresser som gjør din lille eventyrer klar for alle årstider.

Les mer
Filter
52 artikler
Sorter
0 - 1 år
Vis 52 av 52 artikler

Yttertøy for eventyr

Vi designer yttertøy til babyen din med lekenhet, funksjon og detaljer som nøkkelord. Derfor kan du være trygg på at alle ytterklærne våre, enten det er skalldresser, jakker, vinterbukser, vindfleecejakker eller skallbukser, kan elskes i lang tid og deretter gå i arv. Vårt mål: tre barn i hvert plagg, minst.
 
Vi har et bredt utvalg av yttertøy som passer til alle slags eventyr. Dette inkluderer vår testvinnende skalljakke og skalldress, som også fungerer som regntøy. Materialet har god pusteevne og slipper ut overflødig varme og fuktighet for å holde barnet varmt.
 
Skalljakken kan også kneppes sammen med varmende mellomlag, for eksempel en varmende fleece- eller vindfleecejakke. Et perfekt plagg å ha i barnevognen er vår myke softshelldress, som har en glatt utside og en myk børstet innside som er skånsom mot sensitiv babyhud.