Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

Vindfleecedress

NOK 280Orig.pris NOK 699
FleeceLes detaljer
Farge: Lilla
Velg størrelseStørrelsesguide
5662687480
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
OUTLET
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Fleece

En vind- og vannavvisende vindfleecedress til baby. Perfekt i vognen! Dressen har god pusteevne, er fremstilt i 100 % resirkulert polyester og fôret med myk, stripet trikot i 100 % økologisk bomull. Dressen har fast hette og doble glidelåser foran for enklere klesskift. Glidelåsene har vindklaff på innsiden, som beskytter mot kald luft, og en beskyttelse øverst for å hindre at de gnager mot hake og kinn. Dressen er dessuten avrundet nederst på ermer og ben med overlappende stoff som holder små hender og føtter varme. Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær. • Vindtett • Vannavvisende materiale. Materialets vannsøyle er > 3000 mm • God pusteevne > 3000 g/m2/24 t • YKK glidelåser • Innvendig vindklaff • Avrundet nederst på ermene og bena • Overlappende stoff nederst på ermene og bena • Størrelse 80 har avtakbar hette • Størrelse 80 har ikke overlappende stoff nederst på ermene og bena Produksjonsland: Kina Fabrikk: Anhui New Colour Clothing Co Ltd Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.