Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Guide til barnehagestart

På tide å begynne i barnehagen? Her finner du to smarte sjekklister med alt som barnet ditt trenger. Dessuten har vi flere smarte tips! Endelig Barnehagestart!

Klær til utelek

Vår pakkeliste for yttertøy omfatter praktiske lag med tilbehør for utelek i all slags vær. 

Skallplaggenes viktigste oppgave er å beskytte mot barske værforhold, slik at de holder barnet tørt og varmt i all slags vær – og klar for alle barnehageaktiviteter. Våre skallplagg merket PO.P WeatherPRO er fremstilt i et vanntett materiale med minst 12 000 mm vannsøyle, noe som betyr at de takler regn og ruskevær med bravur. Les mer om våre PO.P WeatherPRO-merkede plagg her. 


Husk: Når vinterkulden setter inn, skifter dere lett ut skallplaggene med fôrede vinterplagg og polyesterundertøyet med ull! Og du kan føle deg trygg på at våre klær tåler all slags vær og holder i sesong etter sesong. 

Klær til kurven

Kleskurven i barnehagen er en livredder for noen og står og samler støv for andre. Derfor har vi samlet noen tips til gode klær som dekker de fleste behov! Vask riktig for å gi plaggene lengre levetid og redusere klimaavtrykket deres. Se vaskeguiden vår! 

Mykt til å ha under: Myke plagg som er deilige å leke i og komfortable under yttertøy er et must-have. Da er det også lettere for barnet å bevege seg uhindret ute. Bukser og gensere i lekevennlig og slitesterk bomull er vår favoritt.

Sokker med sklisikring: Best å være på den sikre siden. Alle vet jo hvor glatte disse gulvene er. Og du trenger ikke bekymre deg for at sklisikringen gjør bena kalde – det er bare en gammel skrøne!


OBS! For å reaktivere ytterplaggenes vannavvisende egenskaper må de varmebehandles etter vask. Les mer her!

Pakkeliste yttertøy

- Skalltøy: todelt eller heldress
- Vindfleece
- Regntøy
- Sydvest
- Lue: tynn bomull og vindtett
- Skallhansker og/eller regnvotter
- Fingervanter
- Votteklyper
- Gummistøvler
- Sko til kalde dager
- Ekstra ulltøy, lag 1
- Ekstra ullfrotté / tynn fleece, lag 2

Handle pakkelisten her.

Pakkeliste til kleskurven

- Ekstra genser
- T-skjorte
- Mokasiner
- Ullsokker
- Strømpebukse
- Ekstra undertøy
- Merkepenn
- Ekstra fotstrikk

Hvordan skal plaggene sitte? Se størrelsesguiden vår her!