Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Våre mest populære ytterplagg

Taggerstormy, breeze, knappeløsning

Les artikkelen

Det er alltid spennende å endelig få vise sesongens nye farger på vår testvinnende skalljakke og barnas favoritt – vindfleecen. Så her kommer de – vi håper du finner en farge du liker!

STORMY – best i test

Vår testvinnende skalljakke STORMY er vind- og vanntett, og fremstilt i et slitesterkt materiale som puster godt og lar barna leke fritt. Den har reflekser med 360 graders synlighet og teipede sømmer som gjør den helt vanntett. STORMY er rett og slett klar for regn!

STORMY er blitt kåret til best i test flere år på rad, og det er først og fremst fordi materialer, design og funksjoner gjør at STORMY holder det den lover – at barna skal holde seg tørre og behagelige under lek i all slags vær. At den dessuten har vår unike knappeløsning som gjør at den kan kneppes sammen med fire av de andre plaggene våre, bidrar også til å gjøre skalljakken STORMY til en pålitelig ytterjakke året rundt.

STORMY er en del av PO.P WeatherPro – våre mest solide og holdbare ytterplagg som oppfyller alle våre krav til både slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet.

STORMY holder det den lover – at barna skal holde seg tørre og behagelige under lek i all slags vær.

BREEZE – barnas favoritt

Vindfleecen BREEZE har raskt blitt barnas favoritt. Den er myk og tøyelig, og stenger samtidig vinden ute og tåler lett regn – en perfekt helårsjakke som passer både til kjølige vårdager, blåsende sommerturer og som varmende ekstralag i kaldere vær.

Jakken har ribbestrikkede vrangborder med praktiske tommelhull nederst på ermene (fra størrelse 98) og en brystlomme som lukkes med glidelås (fra størrelse 86).

Vindfleecen er enkel å kneppe sammen med skalljakken STORMY og blir da et perfekt, praktisk mellomlag som stenger kulden ute.

BREEZE er barnas favoritt – en god helårsjakke som stenger vinden ute og tåler lett regn.

Vår unike knappeløsning

Både STORMY og BREEZE har vår unike knappeløsning som gjør dem enkle å kneppe sammen. Vindfleecen blir da et mykt og varmende mellomlag i kaldere vær, og STORMY holder tett i regn og ruskevær.

Og ja, det er akkurat like enkelt som det høres ut! Plaggene kneppes sammen ved ganske enkelt å legge vindfleecen inn i STORMY (pass på at ermene træs ordentlig i). Så er det bare å kneppe sammen de små knappene på innsiden av plaggene. FERDIG!

Oppdag kolleksjonen!