Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Vevd solhatt med UV-beskyttelse ensfarget

NOK 229Farge: Hvit
Velg størrelseStørrelsesguide
40 - 4244 - 4648 - 5052 - 54
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Beskyttende og behagelig

Beskytt barnets følsomme hud med denne ensfargede solhatten med UV-beskyttelse UPF 50, i 100 % økologisk bomull. Solhatten har et bånd rundt hodet som kan justeres og knytes i en fin sløyfe. Hatten har også knytebånd under haken, slik at den holder seg på plass.


Produktet er i samsvar med EU-direktiv 2016/425, i henhold til standard As/NSZ 4399. Solhatten gir ikke beskyttelse mot reflektert eller spredd ultrafiolett stråling. En skjermbredde på 6 cm eller mer anbefales (våre skjermer er alltid minst 6 cm brede).

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Wuxi Yinye Zhenzhi Youxian Gongsi
Les mer
Legg til ønskeliste
Organic Cotton

Økologisk bomull er dyrket uten bruk av syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel. Den har derfor mindre innvirkning på planeten vår og menneskene som jobber med bomullsdyrkingen.

Materiale og stell

Materiale

100% Økologisk bomull

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Tørketromles ved lav varme

Strykes på lav varme

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.