Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
7 Anmeldelser

Vindfleecedress

749 NOK
VannavvisendePustendeDoble glidelåserLag 3Avtakbar hetteVindtettLes detaljer
Farge: Beige
Velg størrelseStørrelsesguide
5662687480
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk

Denne varen i denne størrelsen sendes fra butikk

Produkt detaljer
7 Anmeldelser

Beskyttende og behagelig

VannavvisendePustendeDoble glidelåserLag 3Avtakbar hetteVindtettVindklaffOverlappende stoff

Vindtett vindfleecedress til baby. Perfekt i barnevognen på milde vår- og høstdager!

Dressen er fremstilt i 100 % resirkulert polyester og fôret med myk, stripet trikot i 100 % økologisk bomull. Den har god pusteevne for at barnet skal holde seg varmt og tørt.
Dressen har doble glidelåser foran for enklere klesskift. Glidelåsene har dessuten vindklaff på innsiden for å beskytte mot kald luft og beskyttelse øverst for å hindre at de gnager mot hake og kinn.
Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.

Egenskaper:
• Vindtett
• Vannavvisende materiale. Materialets vannsøyle er > 3000 mm
• God pusteevne > 3000 g/m2/24 t
• YKK-glidelåser
• Innvendig vindklaff
• Størrelse 56-74 har fast hette og overlappende stoff nederst på ermene og bena
• Størrelse 80 har avtakbar hette og strikk nederst på ermene og bena

Les mer

Legg til ønskeliste
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Materiale

Ytterstoff

100% Resirkulert polyester

Fôr

100% Økologisk bomull

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge. Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø. Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Recycled Polyester

Det gjenvunne polyesteret vi bruker kommer fra gamle PET-flasker.Polyester kommer fra ikke-fornybare kilder. Å bruke gjenvunnet polyester minsker forbruket av nye fibre fra disse kildene og bevarer jordens ressurser.

Organic Cotton

Økologisk bomull er dyrket uten bruk av syntetiske plantevernmidler eller kunstgjødsel. Denne typen dyrking har mindre påvirkning på jorden og menneskene som dyrker bomullen.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.