Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
3 Anmeldelser

Lettvektsvest

499 NOK
VannavvisendeECO-impregneringLag 3RefleksmaterialeLommeHakebeskyttelseLes detaljer
Farge: Blå
Velg størrelseStørrelsesguide
80869298104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
NEW
Produkt detaljer
3 Anmeldelser

Myk og isolerende

VannavvisendeECO-impregneringLag 3RefleksmaterialeLommeHakebeskyttelseResirkulert materialeVindtettLag 2Snap-in systemVindklaff

Vindtett og vannavvisende puffvest med myk vattering. Perfekt som et varmende mellomlag under skalljakken på turer om våren, eller over en genser når det er mildt i været.


Plagget er fremstilt i 100 % resirkulert polyester. Glidelåsen har en beskyttelse øverst som hindrer at den gnager mot hake og kinn, og en vindklaff på innsiden som gir ekstra beskyttelse mot kulde. Plaggets unike knappeløsning gjør den enkel å kneppe sammen med våre klassiske skalljakker for enklere av- og påkledning
Lag 2 under et skallplagg.

Egenskaper:
• Vindtett
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• Reflekser med 360 graders synlighet
• Refleks langs glidelåsen
• Unik knappeløsning
• To innerlommer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Anhui New Colour Clothing Co Ltd
Les mer

Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.