Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
2 Anmeldelser

Pilefleecejakke

699 NOK
VannavvisendePustendeLommeHakebeskyttelseVrangborderResirkulert materialeLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
80869298104110116122128134140146152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
NEW
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Myk og allsidig

VannavvisendePustendeLommeHakebeskyttelseVrangborderResirkulert materialeVindtett

En myk og deilig pilefleecejakke i vindtett materiale med god pusteevne. Et perfekt plagg som holder barnet varmt og tørt på kjølige vår- og høstdager.


Jakken er fremstilt i resirkulert polyester og har en vindklaff på innsiden av glidelåsen som gir ekstra beskyttelse mot kald luft. Glidelåsen har dessuten en beskyttelse øverst som hindrer at den gnager mot hake og kinn. Størrelsene 80-92 har ikke brystlomme og ikke tommelhull i vrangborden nederst på ermene.
Lag 3 – ytterlag som holder på varmen


Egenskaper:
• Vindtett
• God pusteevne > 3000 g/m2/24 t
• Vanntett materiale. Materialets vannsøyle er > 3000 mm
• Vindklaff
• YKK-glidelås
• Hakebeskyttelse på glidelås
• 3M-reflekser foran og bak
• Ribbestrikket vrangbord med tommelåpning nederst på ermene
• Størrelse 80-92 har ikke tommelåpning i vrangborden og ikke brystlomme

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Anhui New Colour Clothing Co Ltd
Les mer

Legg til ønskeliste
Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.