Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P ADVENTURE
2 Anmeldelser

Vattert jakke

NOK 700Orig.pris NOK 1 399
VannavvisendeLommeAvtakbar hetteFôretLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
98104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
OUTLET
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

For kalde vinterdager

VannavvisendeLommeAvtakbar hetteFôret

Vår varmeste jakke, laget for lange turer i den kaldeste årstiden. Jakken har tykk vattering i resirkulert polyester som i kombinasjon med det tettvevde stoffet stenger ute noe vind, lettere regn og snø.


Den justerbare hetten gir ekstra beskyttelse, og de store lommene foran kan lukkes med skjulte trykknapper. Materialet er mykt og isolerende, slik at lek og moro kan fortsette hele dagen. Jakken har en vindklaff på utsiden og innsiden av glidelåsen som gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Smarte justeringer nederst stenger ute kald luft og snø, og vrangbordene nederst på ermene gir perfekt passform. Kragen, hetten og lommene foran har mykt fleecefôr.

Jakken tilhører vår kolleksjon PO.P ON ADVENTURE, som består av funksjonelle og varme klær til de aller kaldeste utfluktene.

Egenskaper:
• Vannavvisende med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
• Slitestyrke minst 1500 omganger, 180 grit, 12 kPa
• 3M-reflekser med 360 graders synlighet
• Lommer
• YKK-glidelås

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Anhui New Colour Clothing Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.