Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Vindfleece og fleece

SLIK KLER DU RIKTIG I VINDEN

Her finner du varme og vindtette fleeceklær som gjør babyen din klar for alle årstider. Fleeceklærne våre passer til alle stadier i babyens liv – fra den lille babyen i barnevognen til ettåringen som har begynt å rulle rundt og utforske verden.

Les mer
Filter
19 artikler
Sorter
0 - 1 år
Vis 19 av 19 artikler

Varme og funksjonelle fleeceklær for babyer

For de minste er vår myke og varme vindfleecedress det perfekte plagget. Dressen er behagelig i barnevognen, og når du løfter opp babyen din, kan du trekke hetten opp over hodet og enkelt brette ned omslagsstoffet på erm- og benendene. Dressen er vindtett og vannavvisende med gode pusteegenskaper.

 

Vår populære vindfleecejakke passer utmerket både som ytterplagg eller under en skalljakke i tøffere vær. Våre fleecedresser, fleecejakker og fleecebukser fungerer også godt som et varmende lag under skallklær. Vi har flere varianter av fleecejakker, som den allerede nevnte vindfleecejakken, vår pilefleecejakke og den klassiske fleecejakken. Både vår vindfleecejakke og fleecejakke kan enkelt kneppes inn i vår testvinnende PO.P WeatherPRO®-merkede skalljakke Stormy som et varmende fôr. Fleeceklærne våre har design, funksjon og kvalitet som tåler aktiv lek og kan arves fra barn til barn.

 

Ikke gå glipp av tilbehøret som trengs for lek utendørs.