Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Regnjakke

Her finner du regnjakker som forbereder barnet ditt for alle de våte dagene i året. Våre slitesterke PO.P WeatherPRO®-jakker er enda mer vannavvisende enn tradisjonelt oljeregntøy.

Les mer
Filter
30 artikler
Sorter
Vis 30 av 30 artikler

Møt regnet med våre populære regnjakker for barn

Vi gjør det enkelt å klargjøre barnet ditt for enhver værtype. Våre populære skalljakker fungerer også som regnjakker. Et eksempel på dette er vår testvinnende skalljakke Stormy. Denne jakken har PO.P WeatherPRO®-merking, noe som betyr at den oppfyller våre høyeste krav til funksjonelt yttertøy når det gjelder vanntetthet, slitestyrke, barnesikkerhet og pusteevne. Vanntettheten i materialet er minst 12 000 mm vannsøyle, noe som er høyere enn hos oljeregntøy. Takket være materialets gode pusteevne, holder barna seg behagelig varme og tørre uten å svette eller fryse i fuktige regnklær. Regnjakken er vaskbar; bare husk å tørke den i tørketrommel eller tørkeskap for å reaktivere impregneringen.

 

Ved å kle barnet ditt i lag på lag, kan du sikre at de ikke blir kalde, og hvis været endrer seg, kan du enkelt fjerne et lag. For kalde dager anbefaler vi vår allsidige vindfleecejakke som et varmende mellomlag under regnjakken. Legg til et par solide gummistøvler, og barnet ditt er klar til å plaske rundt!