Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

Piledress

749 NOK
VannavvisendePustendeHakebeskyttelseØkologisk bomullVrangborderLes detaljer
Farge: Khaki
Velg størrelseStørrelsesguide
5662687480
Utvidet åpent kjøp t.o.m. 9/1 2024Leveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Myk og allsidig

VannavvisendePustendeHakebeskyttelseØkologisk bomullVrangborder

Vindtett og vannavvisende dress i myk pile til baby – perfekt i vognen! Dressen er fremstilt i 100 % resirkulert polyester og har et stripet fôr i økologisk bomull. Den lange glidelåsen foran gir enklere klesskift og har en beskyttelse øverst som hindrer at den gnager mot hake og kinn. Glidelåsen har også en vindklaff på innsiden som beskytter ekstra mot kald luft. Hetten er avtakbar og pyntet med små ører. Størrelse 50-74 har fast hette. Dressen er dessuten avrundet nederst på ermer og ben med overlappende stoff som holder små hender og føtter varme. Størrelse 80 har ikke overlappende stoff nederst på ermer og ben.


Egenskaper
• Vindtett
• God pusteevne > 3000 g/m2/24 t
• Vannavvisende materiale. Materialets vannsøyle er >3000 mm
• YKK-glidelåser
• Pile i resirkulert polyester
• Fast hette i størrelse 50-74
• Avtakbar hette i størrelse 80
• Innvendig vindklaff
• Avrundet nederst på ermer og ben
• Overlappende stoff nederst på ermer og ben
• Helfôret med 100 % økologisk bomullstrikot i våre klassiske striper

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Anhui New Colour Clothing Co Ltd
Les mer

Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Organic Cotton

Økologisk bomull er dyrket uten bruk av syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel. Den har derfor mindre innvirkning på planeten vår og menneskene som jobber med bomullsdyrkingen.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Vanntetthet 1/3

Plagget har liten vanntetthet, med vannsøyle 3000 – det betyr at barnet kan være ute en liten stund i lettere yr.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.