Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
8 Anmeldelser

Fôret skalldress

NOK 1 399
PustendeLommeAvtakbar hetteResirkulert materialeFormsydde knærVindtettLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
98104110116
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
8 Anmeldelser

Perfekt hele året

PustendeLommeAvtakbar hetteResirkulert materialeFormsydde knærVindtettVanntettSlitesterkForsterketFormsydde ermerFôretJusterbar midje

En allsidig skalldress i vind- og vanntett materiale. En perfekt helårsdress som passer like bra på turen som i parken!

Det som gjør denne dressen ekstra spesiell, er at den har et avtakbart fôr i varm og deilig fleece, slik at den kan brukes både vår/høst og i mildere vintervær. Ved hjelp av en kontrastfarget startknapp på innsiden er det enkelt å kneppe fleecefôret sammen med dressen. Den regulerbare hetten er avtakbar og kan festes med trykknapper. Mykt fleecefôr på innsiden av kragen og nederst på ermene. Og vindklaffen på innsiden av glidelåsen gir ytterligere beskyttelse mot kald luft. Strikk i midjen, nederst på ermene og bena gir god passform. De utskiftbare fotstrikkene holder buksen på plass.
Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.
Dressen har dessuten følgende egenskaper: • Fleecefôr i resirkulert polyester, • Lang glidelås foran • Regulerbar midje med knapphullsstrikk • Brystlomme • To lommer foran.


Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Med yttertøy merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert:

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Recycled Polyamide

Bruken av resirkulert polyamid gir redusert bruk av nye fibrer, noe som bidrar til å bevare jordens ressurser. Mesteparten av materialet stammer fra gamle fiskegarn.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Forsterkede områder

Gode klær skal tåle stor slitasje – plagget er forsterket med ekstra slitesterkt materiale på knær og i baken, slik at det tåler livlig lek både oppover og nedover.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur