Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Guide

Kle barnet riktig i vinter

Taggervinter, snø, lag på lag

Les artikkelen

Er du usikker på hvordan du skal kle barnet ditt om vinteren? I denne veiledningen har vi samlet alle våre beste tips om barnetøy som du trenger når snøen og kulden setter inn. Kle barna så de holder seg varme, tørre og glade – hele vinteren uansett vær!

Barn trenger klær som er tilpasset vær, vind og aktivitet. Kler du barnet etter lag på lag-prinsippet, er dere godt forberedt på alt!  Lag på lag-prinsippet består av tre lag:

  • Lag 1 - klærne nærmest kroppen, som holder kroppen tørr. Vi anbefaler undertøy i myk og varm ull, som absorberer og slipper ut fuktighet.

  • Lag 2 - er det veldig kaldt, kan du bruke et mellomlag som holder kroppen varm. Vi anbefaler en varmende ullfrottéjakke, stretchfleece eller vanlig fleece.

  • Lag 3 - det ytterste laget varmer og beskytter mot vind, regn og snø. Vi anbefaler en vind- og vanntett jakke og vinterbukse eller dress, med et lett og fleksibelt fôr som barnet kan bevege seg fritt i under lek.

  • Tilbehør - en litt tykkere og vindtett vinterlue er deilig når det er veldig kaldt. Vatterte votter/hansker eller tynne ullvotter som lag 1 og vatterte votter utenpå. Rundt halsen anbefaler vi en polokrage i myk ull eller fleece.

Varmende funksjonsytterplagg

Våre funksjonsytterplagg merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til vinterklær. Slitesterke plagg som lar barn få være barn.

Her finner du alle ytterklær merket PO.P WeatherPRO®.

Psst...

Er du førstegangsforelder, kan det være vanskelig å vite hva det er lurt å tenke på når det er kaldt i været. Her kan du lese mer om hvordan du skal kle babyen din om vinteren og lese mer om lag på lag-prinsippet.

Hvordan du skal kle babyen din om vinteren